Valutor:
Sverige

Frakt & Retur

Vanligtvis alla beställningar behandlas och skickas inom 10 arbetsdagar.
När kommer min beställning levereras?
De flesta order skickas ut inom 24 timmar. Efter utföra en order, kommer vi att skicka spårningsnummer via e-post, och ger förfrågan adresser.
Kan du skickar till mitt land?
vi kan leverera till ditt land. vi kan skicka enstaka post prover eller stora beställningar till mer än 100 länder.
När kommer min beställning fram?
Detta leveranssätt är den snabbaste. Leveranstider är mellan 3-5 dagar till alla större städer. Fraktkostnader varierar med post, men alla order som använder skyndsam sjöfarten kommer att få en 36% rabatt på sändnings costs.We också ha Skyndsam alternativ för de flesta poster, vilket innebär att din beställning kommer fram 3 eller 4 arbetsdagar efter det lämnar lagret.
Easy 60-Day Returns
Vi arbetar för att din totala tillfredsställelse. Om det av någon anledning, du är inte helt nöjd med ditt köp, kan du få en full återbetalning av produktpriset och tillhörande skatt, inom 60 arbetsdagar efter mottagandet av varan (s). Till att få antingen en kredit mot en börs eller en kredit på din avgift konto, observera att alla returer och byten måste vara i nytt, oanvänt eller oanvända tillstånd med de ursprungliga taggar och klistermärken bifogas. Poster som bedöms slitna, används, smutsig eller saknade taggar kommer att återlämnas till köparen på egen bekostnad och ingen återbetalning kommer att utfärdas. Kvinnors badkläder är berättigad till avkastningen endast om sanitära fodret är plats. Underkläder, skräddarsy och personifierade objekt är inte returneras. Sedan förlorade transporter retur är kundens ansvar, vara säker på att få ett spårningsnummer från kuriren för returfrakten. Alla transaktioner är säkrade. Den solglasögon webbplats är försedd med ett SSL-kryptering för att skydda personuppgifter och betalningsuppgifter. Vi säljer inte eller skicka någon produkt som beställts via webbplatsen direkt till någon vi vet är under 18 år Vi kommer inte att samla in och personligt identifierbar information (t.ex. namn, adress, telefonnummer och e-postadress), även kallad häri som "personuppgifter", om dig om du ge det till oss frivilligt.